Photo Challenge Friday: Near.

Afgelopen vrijdag kreeg ik een nieuwe opdracht van Photo Challenge Friday. De opdracht was niets meer dan het woord “Near”. En ik heb er erg lang over na zitten denken wat voor foto ik daar bij moest zoeken. Ik kwam er werkelijk niet op. Want er zijn flink wat vertalingen mogelijk voor het woord “Near”. Dus besloot ik uiteindelijk maar onderstaande foto te gebruiken. Het is niets meer dan een macro van een stukje bos. That’s it. Maar wel mooi.

Near.

Near.

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Soms kunnen foto opdrachten wel eens lastig zijn, deze kende ik nog niet, ga er eens een kijkje nemen, bedankt voor de tip, en ik vind dat je een goede foto erbij gezocht hebt…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.