Cats.

Photo Challenge Monday: Cats.

Cats.

Cats.

Ik doe al een tijdje mee met een aantal photo challenges. En nu is er weer één bij gekomen: De “Moments on Monday Challenge“. Dus nu heb ik in het vervolg een challenge op maandag, dinsdag, donderdag, zondag en dan nog de Weekly Photo Challenge van DailyPost. Het zijn er flink wat, maar ik ben dan ook gek op fotograferen. Ik heb alleen de vrijheid genomen om de categorie “Photo Monday” te noemen. Dat past beter in het rijtje.

En deze week dus de eerste foto met onderwerp “cats”. En de foto betreft Mickey, mijn voormalige kat. Ik heb het hier al eens eerder over Mickey gehad.

 

Share

3 thoughts on “Photo Challenge Monday: Cats.

  1. Pingback: Het beste komt altijd onverwacht. | Beyond Life

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge