Weekly Photo Challenge: Simple.

Foto’s maken kan heel makkelijk zijn. Je richt je apparaat en je klikt. Klaar. Maar als je enigzins weet waar je mee bezig bent, dan is geen enkele foto meer simpel. Het zoeken van een foto voor dit onderwerp is dan ook niet makkelijk. Want in elke foto die ik heb zie ik wel een andere onderwerp. Of ik kan me herinneren hoeveel moeite ik heb moeten doen voor een foto.

Dus ik heb voor deze opdracht de meest simpele foto gezocht die ik qua compositie maar vinden kon.

Photo Challenge Weekly: Simple.

Photo Challenge Weekly: Simple.

De 90 van Meydam” is de titel van een expositie in het Nationaal Glasmuseum.

Share

7 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Simple.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge