De Interne memo: Gastbloggers zijn welkom!

Memo
Memo

Nog voordat ik bezig was met dit blog, was ik al bezig met schrijven voor andere sites. Voornamelijk stukjes over hoe en wat met een Android telefoon. Het schrijven voor anderen beviel me wel. Ik vond het leuk om te doen en ik leerde er zelf ook wat van. Tegenwoordig heb ik niet meer zoveel tijd om artikelen te schrijven. Dat neemt niet weg dat ik er nog steeds lol in heb en het wel graag weer op wil gaan pakken. En daar gaat deze post over.

Ik wil namelijk gastbloggers gaan uitnodigen en zelf ook gastblogs gaan schrijven. En dat is eigenlijk het enige wat ik nog zo in mijn hoofd heb. Nu nog steeds. Maar ondanks dat heb ik een paar weken geleden wel de stoute schoenen aangetrokken en de persoon die in 2011 het meest gereageerd heeft op mijn blog, gevraagd om een gastblog te schrijven. Die persoon was An* van Altijdmooiweer.wordpress.com. En zij heeft de uitdaging aangenomen. Ik vind dat natuurlijk helemaal super, en binnenkort zullen jullie dan ook van haar hier een gastblog vinden.

Ik heb An* de vrije hand gegeven in het onderwerp. Ik ben zelf totaal onbekend met gastbloggen en dus vond ik dat ik een ander daarom geen regels of restricties hoefde op te leggen. Voor het gastbloggen gaat ik ook een speciale categorie in het leven roepen. De naam van de categorie zal natuurlijk geen verrassing zijn, dat is “Geschreven door een gast.“. Ik hoop in de toekomst veel gastbloggers met de meest uiteenlopende onderwerpen te mogen verwelkomen.

Misschien heb jij als schrijver/blogger ook zin om op mijn blog een stukje achter te laten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina. Ik hoor graag van je.

Nu is An* in ieder geval de eerste. Spannend!

2 thoughts on “De Interne memo: Gastbloggers zijn welkom!

 1. Beste Robert,

  Zou jij eens een gastblog willen schrijven voor BlogOok.nl ?

  Onderwerp mag je uiteraard zelf bepalen ..
  Ik hoor graag je reactie.

  mvgr,

  Jaap

Hey! Want to talk to me? Just leave your comment here: