Weekly Photo Challenge: Regret.

Deze foto bevat het onderwerp “Regret” op twee manieren.

Deze foto is genomen tijdens het Sprookjesfestival in Arnhem, afgelopen zomer. De foto klopt op veel punten niet. En ik baal er van dat ik niet meer moeite heb gedaan om er betere foto’s uit te halen. Ik heb alles uit de losse hand geschoten terwijl ik de camera op m’n schoot had kunnen zetten, of in ieder geval in twee handen vast had kunnen houden. I regret the fact that this picture isn’t as good as it shoot be. Want ik krijg B&W fotografie steeds meer onder de knie. En dit had een prachtige foto kunnen zijn. Ik kan de foto natuurlijk nog bewerken. Maar fouten maskeren is niet leuk.

De jongen die gitaar speelde, had tijdens het evenement een ietwat achter geschoven rol. Hij speelde goed en netjes, maar hij stond steeds op de achtergrond, te kijken naar de rest. Ik weet zeker dat hij er spijt van had niet actiever te zijn tijdens de voorstelling.

Weekly Photo Challenge: Regret.

11 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Regret.

Hey! Want to talk to me? Just leave your comment here: