Ik ben gek op fotografie. Ik vind het heerlijk om dingen vast te leggen. En veel ook. Maar veel dingen vind ik net niet goed genoeg om hier op mijn blog te zetten, maar zijn vaak weer te goed om ze zomaar op Facebook te zetten. En, op Facebook ben ik ze kwijt. Ze zijn niet meer van mij zo snel ik ze daar op zet. Dus ik heb besloten om een tweede blog te beginnen. Een photoblog. Een puur en simple blogje om foto’s te posten die ik zo door de dagen heen maak en graag wil delen. Het zal dan gaan om foto’s die gemaakt zijn met mijn mobiel. Op deze manier behoud ik controle of mijn eigen content en kan ik ze toch delen.

Het blogje krijgt de titel “Shot through Life” en zal ondergeschikt zijn aan www.wiggersrobert.nl. Het blog zal verder weinig tot niets aan tekst of opmaak krijgen maar zal gewoon als gallery gaan dienen.