Facebook, I want my friends back!

Facebook heeft weer eens wat aangepast, zonder daar iemand van op de hoogte te brengen. Wil je nu namelijk zorgen dat al je vriendjes lezen wat jij verstuurt, dan moet je daar voor betalen. Betaal je niet, dan krijgt 15 % van je vriendjes maar je bericht te zien, na betaling krijgen al je vriendjes het bericht te zien. Das klote. Mike Hardisty schreef hier ook een reactie, die hier te vinden is. De originele post is hier te vinden.

Share

One thought on “Facebook, I want my friends back!

  1. Hmm, interessant, dat wist ik niet.. Al viel het me natuurlijk al wel op dat ik van de een altijd de berichten in de Newsfeed zie verschijnen en van een ander eigenlijk nooit..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge