Photo Challenge Thursday: Transportation

“Transportation”

Photo Challenge Thursday Transportation 2 Photo Challenge Thursday Transportation 3

Ik stond vandaag voor het stoplicht te wachten. Meerdere stoplichten eigenlijk. En op die moment check ik vaak even mijn mail. Ik zag een email van de donderdag challenge. De challenge gaat deze week over transport/transportation/verkeer/vervoer etc. En ik had min camera naast me liggen dus ik heb een aantal keren mooi de kans kunnen pakken m’n nieuwe Lensbaby Composer Pro met Double Glass optic te kunnen proberen. Wat een leuk speelgoed!

 

Photo Challenge Thursday: Transportation.

Share

2 thoughts on ““Transportation”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge